Manta APC3 - PRIJS OP AANVRAAG!

0,00€ Excl. BTW.
  • Model: Manta APC3
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving

Ontwerp en installatie Manta APC3
Geen pand is te groot voor dit systeem en speciale kennis heeft u er niet voor nodig. U kunt namelijk rekenen op onze adviezen en deskundigheid. Wij zullen u volledig begeleiden in het plannen, installeren en gebruik van deze systemen. Referenties kunt u opvragen. De professionele systemen werken met hetzelfde 44 mm buissysteem. Het installeren van het buissysteem in moderne panden verloopt vaak via het systeemplafond of middels de vloeren.

Duurzaamheid Manta
De techniek in een Manta APC3 unit is afwijkend t.a.v. de consumentensystemen. De elektromotor gebruikt krachtstroom en is gegarandeerd voor 40,000 draaiuren. Als u dit uit zou rekenen komt dit al snel neer op 30 jaar!

Energiezuinig stofzuigen
Ook de Manta systemen zijn zeer zuinig met energie. Naarmate er gebruikers zich afmelden zal een Manta unit minder energie verbruiken. De werking van het systeem is computergestuurd middels een frequentieregelaar.

Beveiliging Manta stofzuigsystemen
Omdat Manta systemen vaak worden toegepast in publiekstoegankelijke gebouwen is het gebruik ervan beveiligd. Het systeem is alleen te starten door de gebruiker middels een magnetische ring die om de insteekplug wordt geplaatst. Zonder deze ring zal het systeem niet in werking treden. Ook is het mogelijk om de klepjes te beveiligen met een slot zodat deze niet zonder sleutel te openen zijn. Deze mogelijkheid wordt vaak toegepast in scholen, kinderdagverblijven en verzorgingstehuizen.

Inkoop
Het volledige Allaway assortiment is voorzien van barcodes. Een enorm logistiek gemak als u met grotere aantallen systemen gaat werken.


Manta APC 3 Automatic Power Control
Spanning Volt
400 V
Vermogen KWatt
4,0 / 7,5 kW
Stroom Ampere
16A, 3 fasen
Thermische- en stroombeveiliging
ja
Luchtverplaatsing m3/h
640
Maximale zuigkrachtkPa
33
Maximale onderdruk kPa
33
Inhoud stofemmer liters
40
Hoogte mm
2020
Breedte mm
800
Diep mm
650
Gewicht kg
165
Geluidsniveau dB(A)
80
Grootste zuigafstand in meters
100-80-60
Aantal gebruikers gelijktijdig
1-2-3