Motorunits

High-quality gelakte stalen motorunits

Met een naadloze stalen constructie van Allaway bent u er van verzekerd dat er geen resonantie optreedt tijdens het gebruik. Een duurzame constructie en een lange levensduur typeren de A en C modellen. De motorunit is eenvoudig te plaatsen in ieder type woning en is met een solide ophangbeugel of muurplaat op elke wandconstructie te bevestigen. Het legen van de stofemmer gaat zonder moeite. Wanneer u de twee beugels los maakt blijft de emmer nog aan de unit hangen, u kunt hem dan eenvoudig verwijderen en leeggooien.

Allaway LCD schermen
Allaway heeft een eenvoudig te gebruiken LCD scherm ontwikkeld met een groot display. Dit maakt het stofzuigen nog makkelijker. Het scherm op de unit geeft u informatie over het tijdstip van legen van de stofemmer, de conditie van het filter, aankomend onderhoud van de motor en het aantal uren dat het systeem gebruikt is. U kunt het scherm instellen op uw eigen gebruik. De LCD schermen zijn verkrijgbaar voor de modellen C 40 en A 40.

U kunt ook kiezen voor een meer ecologische motorunit van Allaway. Deze produceert meer zuigkracht, maar gebruikt minder energie!

Welk motorunit het meest geschikt is in uw situatie, is afhankelijk van de oppervlakten van de ruimtes die gezogen moeten worden, de plaats waar de unit geplaatst gaat worden en eventuele persoonlijke wensen. Natuurlijk kunt u bij ons rekenen op een kosteloos advies. U kunt hiervoor terecht in onze showroom te Apeldoorn. U kunt ook een kopie van uw bouwtekeningen toesturen waarop wij een voorstel zullen formuleren.

Alle Allaway systemen zijn voorzien van het CE, Fimko en Tiv keurmerken.Kies een categorie