Allaway A-serie

Allaway A-serie

Krachtig en groot

Motorunits uit de A-serie kunnen geïnstalleerd worden in een verwarmde technische ruimte, garage, kelder, berging of bijkeuken. De brandveilige stalen behuizing, betrouwbare technologie en de grote stofemmer (20 liter) maken dat de unit uit de A-serie een handige, duurzame partner is voor het stofzuigen van uw woning.

De nieuwe klembeugels zorgen ervoor dat het legen van de stofemmer eenvoudig is. Zelfs wanneer de klembeugels ontgrendeld zijn blijft de volle stofemmer aan de klembeugels hangen. Uitgerust met een stofzak zijn Allaway stofzuigsystemen hygiënisch en eenvoudig schoon te maken.A 30
760,00€ Excl. BTW.
De A 30 is ontworpen voor een gemiddelde woning waar de maximale afstand van het buissysteem niet meer dan 35 meter is. Het is een krachtige basis unit van de A-serie.De A 30 is stofzak vrij en werkt op basis van cycloonfiltering. De filtering is gebruiksvriendelijk in onderhoud en bescher..
De A 30 is ontworpen voor een gemiddelde woning waar de maximale ...
A 40 - Eco
975,00€ Excl. BTW.
De A 40 is ontworpen voor een gemiddelde tot grote woning waar de maximale afstand van het buissysteem niet meer dan 45 meter is. Door vooruitstrevende technologie produceert de motor meer zuigkracht maar verbruikt minder energie. Een ecologische keuze!De A 40 is stofzak vrij en werkt op basis ..
De A 40 is ontworpen voor een gemiddelde tot grote woning waar de...
A 40 LCD - Eco
1.175,00€ Excl. BTW.
De A 40 LCD is ontworpen voor een gemiddelde tot grote woning waar de maximale afstand van het buissysteem niet meer dan 45 meter is. Door vooruitstrevende technologie produceert de motor meer zuigvermogen maar verbruikt minder energie. Een ecologische keuze. Het LCD scherm zorgt voor eenvoudig..
De A 40 LCD is ontworpen voor een gemiddelde tot grote woning waa...
A 60
1.545,00€ Excl. BTW.
De A 60 is een extra krachtige motorunit voor zeer grote woningen, kleine kantoren, hotels etc. De maximale afstand van het buissysteem mag niet meer dan 60 meter zijn. Het soft-start systeem beschermd de motor. De A 60 is stofzak vrij en werkt op basis van cycloonfiltering.  De filte..
De A 60 is een extra krachtige motorunit voor zeer grote woningen...
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4