Allaway C-serie

Allaway C-serie

Stil en duurzaam

De metalen C-serie modellen - C30, C40, C40 LCD en de C40 Sonis - staan voor een modern design. Samen met de Premium zuigsets vormt het een uniek design systeem in een moderne woning. De C-serie modellen hebben veel excellente eigenschappen, zoals een brandveilige en spatwaterdichte (IPx4) stalen behuizing, een thermische beveiliging, een zekering en een terugslagklep. Omdat iedere unit van de C-serie een laag geluidsniveau heeft en spatwaterdicht is, kan de unit geplaatst worden in een kast of zelfs in een badkamer. Dit alles maakt dat Allaway een betrouwbare en veilige keuze voor uw woning is. 

De motorunit kan eenvoudig worden gemonteerd met een stevige muurplaat. Wanneer de klembeugels van de stofemmer los gemaakt worden, blijft de stofemmer veilig in de beugels hangen zodat de stofemmer er eenvoudig onderuit gehaald kan worden.C 30
820,00€ Excl. BTW.
De C 30 is ontworpen voor een gemiddelde woning waar de maximale afstand van het van het buissysteem niet meer dan 35 meter is. Het is een klein maar sterk basismodel van de C-serie. De C 30 is stofzak vrij en werkt op basis van cycloonfiltering. De filtering is gebruiksvriendelijk in onderhoud..
De C 30 is ontworpen voor een gemiddelde woning waar de maximale ...
C 40 - Eco
1.120,00€ Excl. BTW.
De C 40 is ontworpen voor een gemiddelde tot grote woning waar de maximale afstand van het buissysteem niet meer dan 45 meter is. Door de vooruitstrevende technologie produceert deze motor meer zuigvermogen maar verbruikt minder energie. Een ecologische keuze!De C 40 is stofzak vrij en werkt op..
De C 40 is ontworpen voor een gemiddelde tot grote woning waar de...
C 40 LCD - Eco
1.320,00€ Excl. BTW.
De C 40 LCD is ontworpen voor een gemiddelde tot grote woning waar de maximale afstand van het buissysteem niet meer dan 45 meter is. Door de vooruitstrevende technologie produceert deze motor meer zuigvermogen maar verbruikt minder energie. Een ecologische keuze! Het LCD scherm zorgt voor een ..
De C 40 LCD is ontworpen voor een gemiddelde tot grote woning waa...
C 40 SONIS - Eco
1.400,00€ Excl. BTW.
De C 40 Sonis is ontworpen voor een gemiddelde tot grote woning waar de maximale afstand van het buissysteem niet meer dan 45 meter is. De C 40 Sonis start door geluidsgolven. Een zwakstroomsnoer aanleggen is dus niet nodig. Hij gaat aan als u begint met stofzuigen en stopt als er geen luchtstr..
De C 40 Sonis is ontworpen voor een gemiddelde tot grote woning w...
Muurplaat inbouw montage
55,00€ Excl. BTW.
Muurplaat inbouw montage voor stofzuigunits Allaway C-serie...
Muurplaat inbouw montage voor stofzuigunits Allaway C-serie......
Muurplaat opbouw montage
75,00€ Excl. BTW.
Muurplaat opbouw montage voor stofzuigunits Allaway C-serie...
Muurplaat opbouw montage voor stofzuigunits Allaway C-serie......
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6