Allaway Manta

Allaway Manta

Voor grotere panden en kantoren

Stofzuigsystemen voor grotere panden en kantoren is een totaal andere discipline. Allaway heeft voor deze toepassingen de Manta series ontworpen.

Gelijktijdig stofzuigen
Meerdere personen kunnen er gelijktijdig mee stofzuigen. Stofzuigen met continu hoge zuigkracht bespaart veel schoonmaaktijd. Ook omdat er geen stof circuleert (geen uitblaas lucht) zal er geen afzetting na het stofzuigen meer plaatsvinden. Kan er dus ook minder vaak gezogen gaan worden. Feitelijk alle stof en vuildeeltjes worden weggezogen naar het centrale opvangreservoir.

Efficiënt stofzuigen
Ook het tijdstip van stofzuigen is met het centraal stofzuigsysteem door u zelf aan te geven. Omdat de Manta unit soms wel 100 meter van de werkplek verwijderd is, is het stofzuigen een fluisterstille klus geworden. Klanten, gasten of medewerkers zullen er geen last meer van hebben. In dit opzicht biedt het Allaway centraal stofzuigsysteem u ook flexibiliteit in uw tijdsplanning.Manta 6000 - PRIJS OP AANVRAAG!
0,00€ Excl. BTW.
Ontwerp en installatie Manta 6000Geen pand is te groot voor dit systeem en speciale kennis heeft u er niet voor nodig. U kunt namelijk rekenen op onze adviezen en deskundigheid. Wij zullen u volledig begeleiden in het plannen, installeren en gebruik van deze systemen. Referenties kunt u opvrage..
Ontwerp en installatie Manta 6000Geen pand is te groot voor dit s...
Manta APC3 - PRIJS OP AANVRAAG!
0,00€ Excl. BTW.
Ontwerp en installatie Manta APC3Geen pand is te groot voor dit systeem en speciale kennis heeft u er niet voor nodig. U kunt namelijk rekenen op onze adviezen en deskundigheid. Wij zullen u volledig begeleiden in het plannen, installeren en gebruik van deze systemen. Referenties kunt u opvrage..
Ontwerp en installatie Manta APC3Geen pand is te groot voor dit s...
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2