Onderhoud en service aan centrale stofzuigsystemen


Onderhoud en service

Ieder apparaat heeft in meer of mindere mate onderhoud nodig en soms is service gewenst of noodzakelijk. Dus ook een centraal stofzuigsysteem moet onderhouden worden.

Onderhoud

Meestal is onderhoud iets dat u zelf kunt uitvoeren. Dit is het reinigen en legen van de unit. Omdat de opvangcapaciteit vele malen groter is dan een mobiele stofzuiger zal dit 2-3 keer per jaar uitgevoerd moeten worden. Met huisdieren kan de frequentie anders zijn. In de gebruiksaanwijzing wordt aangegeven wat het onderhoud exact inhoud.


Service

Service kan preventief zijn, maar ook bij een storing is service nodig. Bij een storing kan het zijn dat u het niet zelf kunt verhelpen en dat u ons nodig heeft. Het beste kunt u contact met ons opnemen zodat we samen een dag en tijdstip kunnen bepalen. We maken soms gebruik van een extern bedrijf dat al jaren de service voor ons doet.


Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract is ook een mogelijkheid om het systeem met een regelmaat te laten controleren. Hiermee wordt het systeem in uitstekende staat gehouden en kunt u ook gewezen worden op tips en eventuele nieuwe artikelen. Naast Allaway kunnen we ook service verlenen op alle andere merken stofzuigsystemen

U kunt altijd vrijblijvend informeren naar de kosten. We proberen dan zo goed mogelijk aan te geven wat de kosten zullen zijn. Wanneer blijkt dat de kosten aanzienlijk hoger zijn zullen we dit eerst overleggen voordat we de reparatie uitvoeren.