Online offerte


Nieuwbouw

Het is heel begrijpelijk dat u wilt weten wat een Allaway centraal stofzuigsysteem kost voor uw nieuwe woning of bedrijfspand. Hiervoor bieden wij u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte door een van onze mensen te laten maken. Als wij de bouwtekeningen mogen ontvangen dan kunnen wij een schets maken waarbij we de plaatsen van de zuigcontacten aangeven, het buisverloop en de locatie van de motorunit. Geeft u vooral aan wat uw wensen/eisen zijn. In veel gevallen nemen we even contact met u op om de mogelijkheden door te spreken. De offerte bij u thuis maken is ook mogelijk.


Bestaande bouw

Ook in bestaande bouw is het vaak nog mogelijk om een stofzuigsysteem te installeren, wel moet er dan goed gekeken worden naar de mogelijkheden. Bij renovatie is het vaak geen enkel probleem. Bestaande bouw is voor veel mensen wat lastiger en daarom komen we graag bij u thuis om samen met u de mogelijkheden door te nemen. Dit is natuurlijk ook service van Hugro Technics en kost u niets.

Montage

De montage bij nieuwbouw en bestaande bouw wordt vaak gedaan door het installatiebedrijf dat bij de bouw betrokken is. Maar ook onze servicemonteur kan een complete installatie voor u verzorgen. Wij informeren u graag verder.