Allaway's unieke levenslange garantie tegen verstoppingen!

Het gepatenteerde buizensysteem van Allaway’s centrale stofzuigsysteem  is innovatief, al decennia lang beproefd en dus zeer betrouwbaar!

 

De doorsnede van 40 mm (binnenwerkse maat) garandeert een optimale, sterke zuigkracht, waarmee moeiteloos ook zwaardere materialen, zoals zand of korrels worden opgezogen. Ook als uw motorunit bijvoorbeeld op zolder hangt.

 

Bovendien wordt het buizensysteem niet gelijmd, maar op slimme wijze vast in elkaar gedrukt, waardoor er geen naden of lijmresten aan de binnenzijde ontstaan, waaraan opgezogen resten kunnen blijven hangen.

 

Daarbij is het gehele systeem, inclusief de zuigcontacten, zo geconstrueerd, dat het bij normaal gebruik* en onder voorbehoud dat het systeem is geïnstalleerd conform de installatie instructies van Allaway, onmogelijk is om materialen op te zuigen die verstoppingen kunnen veroorzaken.

 

Allaway biedt u daarom voor haar centrale stofzuigersysteem een unieke LEVENSLANGE garantie aan tegen verstoppingen!! 

 

Overtuig uzelf en laat u (vrijblijvend) informeren over de topkwaliteit van Allaway! In onze showroom staan diverse systemen opgesteld; de koffie staat klaar en u bent van harte welkom!

 

Het team van Hugro Technics

* Onder “normaal gebruik” verstaan wij “geen oneigenlijk gebruik”. De levenslange garantie tegen verstoppingen vervalt indien:

1.       Een verstopping wordt veroorzaakt door oneigenlijk gebruik.  

2.       Het Allaway centraal stofzuigsysteem niet, of niet geheel is aangelegd conform de installatie instructies van Allaway.

Informeer hiervoor naar de voorwaarden en onze definities van “oneigenlijk gebruik”. Of klik hier om onze definities van "oneigenlijk gebruik" te uploaden.