Centraal stofzuigsysteem - Allaway - centraal stofzuigsysteem

Centraal Stofzuigsysteem voor uw gezondheid!

Studies tonen aan dat een slechte binnenluchtkwaliteit één van de belangrijkste oorzaken is voor allergieën. We besteden 90% van onze tijd in de woning, dus de lucht die de mobiele stofzuiger uitblaast doet er echt toe. Het beste is om de uitgeblazen lucht naar buiten te leiden. Daarom adviseren wij u een centraal stofzuigsysteem.

Een centraal stofzuigsysteem is eenvoudig in het gebruik, de flexibele slang is moeiteloos van de ene naar de ander kamer te verplaatsen, en het bespaart u gesjouw met een zware stofzuiger of een snoer dat in de knoop raakt. Stof en vuil worden door het buissysteem getransporteerd naar de centrale unit. De unit hangt op een geschikte locatie, de uitblaaslucht wordt naar buiten geleid. Hierdoor wordt de binnenlucht schoner en dus gezonder.

Wat maakt Allaway zo bijzonder?

Allaway is een betrouwbaar en duurzaam stofzuigsysteem dat u kunt aanpassen en aanvullen met verschillende stofzuigsets en accessoires. Allaway is de enige fabrikant van centrale stofzuigsystemen met een compleet eigen systeem. Dit systeem bestaat uit 4 onderdelen: een motorunit, het unieke buissysteem, stofzuigsets en zuigcontacten. De hand van de eigen product ontwikkelingsafdeling is zelfs te zien aan de kleinste details. Alle onderdelen van het systeem zijn perfect op elkaar afgestemd en dit garandeert een lange, betrouwbare levensduur van het systeem.

centraalstofzuigsysteem

01 EEN HOOGWAARDIGE STOFZUIGSET
De beste manier om oppervlakken en objecten te stofzuigen is door een borstel te gebruiken die hiervoor het meest geschikt is.

02 EEN ZUIGCONTACT DAT UITSTEKEND PAST IN IEDER INTERIEUR
Wij hebben onze zuigcontacten en de inbouwonderdelen zo gemoderniseerd, dat ze nog eenvoudiger in te bouwen en te gebruiken zijn.

03 EEN SPECIAAL ONTWIKKELD 44MM (ANTI/VERSTOPPING) BUISSYSTEEM
De zuigcontacten van Allaway zijn uitgerust met gepatenteerde ‘catchers’ die voorwerpen tegenhouden die verstoppingen kunnen veroorzaken.

04 NATUURLIJK EEN STERKE EN BETROUWBARE MOTORUNIT
Met de stevige kunststoffen behuizing als wel de degelijk geconstrueerde montagemal van de Allaway motorunits, bent u er van verzekerd dat er geen resonantie optreedt tijdens het gebruik. Een duurzame constructie en een lange levensduur typeren de Z en X modellen. 

Alle Allaway producten zijn geproduceerd volgens de ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 standaarden. Omdat Allaway kiest voor kwaliteit kunnen onze klanten rekenen op duurzame, hoge kwaliteitsproducten en een uitzonderlijk professionele service.